ontwikkeling van team & individu

 

 

Neem contact op:

06 - 20 16 31 85

Stuur me een app

[email protected]

Postadres:

Tabaksgaarden 10
7462VM Rijssen

Individuele ontwikkeling

‘Niemand is als jij en dat is je kracht’. Elk mens is uniek en dat maakt ook elk  ontwikkelingstraject uniek. Wat in elk traject blijft, is de aandacht voor de eigen motivatie en drijfveren. Wat kenmerkt jou en waardoor kom jij in beweging?

Heb je een vraagstuk op het gebied van loopbaanontwikkeling, re-integratie, leidinggeven of samenwerking? Wil je meer inzicht in je innerlijke motivatie en energiegevers, voor in een huidige baan of in een toekomstige rol? Wees welkom! 

Je krijgt bij mij inzichten en handvatten om te kunnen groeien. Je gaat je eigen drijfveren en competenties herkennen, zodat je weet wat je frustreert en motiveert. Dit inzicht helpt je om frustraties te voorkomen en je te richten op dat wat jou werkelijk motiveert. 

Individuele coaching is maatwerk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Teamontwikkeling op basis van drijfveren

Drijfveren gaan om waar mensen naar streven en wat zij belangrijk vinden. Het zijn die zaken waar mensen energie van krijgen en waar zij energie aan willen geven. Als  gecertificeerd BUTTONS professional gebruik ik ook de BUTTONS  methode om mensen, teams en organisaties verder te ontwikkelen. Dit gebeurt aan de hand van kernwaarden en drijfveren. Wil je meer weten, kijk dan eens op my-buttons.com.

Het werken met drijfveren geeft je als mens inzicht, het verbindt mensen met elkaar en laat de rode draad zien in iemands leven of in een werksituatie. Het leidt tot begrip en levert positief resultaat. Inzicht in drijfveren kan onder andere helpen bij werving & selectie, loopbaanontwikkeling  en verbetering van samenwerking . Dit kan zowel in de vorm van individuele sessies als teamworkshops.  

Een heldere kijk op samen werken