Ervaringen

Anderen aan het woord

Neem contact op:

06 - 20 16 31 85

Stuur me een app

[email protected]

Postadres:

Tabaksgaarden 10
7462VM Rijssen

Ervaringen

Omdat ik al jarenlang HRM advies geef laat ik graag anderen aan het woord:

Ellen is gedurende circa 4 maanden binnen Kaeser actief geweest om tijdelijk de HR officer te vervangen. Door de korte periode van vervanging lag de nadruk meer op de operationele werkzaamheden. Echter zij heeft ook input geleverd aan een aantal lange termijn zaken, waaronder de doelstellingen voor de komende jaren gedurende een MT sessie. De ervaring die ik heb met Ellen is dat ze in no time was ingewerkt zodat ze dus snel een bijdrage kon leveren.

Naast de inhoudelijke kennis die ze heeft van alle HR gerelateerde zaken vallen ook haar communicatie skills op. Op alle niveaus kan ze snel schakelen en weet ze snel waar het om draait en wat de benodigde acties zijn. En vervolgens werden de acties snel uitgevoerd. Kortom, communicatief, meedenkend en doortastend.

Jos T.

Managing director, Kaeser Compressoren B.V.

Ellen heeft voor Food Connect meerdere functieprofielen beschreven en het functiegebouw opgezet, waarbij ze alle functieprofielen heeft gewaardeerd en in het salarisgebouw ondergebracht. De ervaring was zeer positief, ze reageerde zeer snel op aanvragen en aanpassingen. Daarnaast kon ze duidelijk uitleggen waarom bepaalde functies een andere waardering hadden dan verwacht.
Joke N.

Human Resources Manager, Foodconnect

Ellen heeft bij Aeronamic een team coachingstraject uitgevoerd binnen één van onze afdelingen.

Allereerst heeft Ellen interviews gehouden met de medewerkers om de probleemstelling helder te krijgen. Haar directe en ‘no nonsens’ manier van optreden heeft ertoe geleid dat de meeste medewerkers heel open en eerlijk zijn geweest over de dingen die ze dwars zaten. Dit heeft geholpen om de oplossingsrichting te bepalen. Daaropvolgend hebben team sessies plaatsgevonden, waarin gewerkt werd aan het ontwikkelen van inzicht in jezelf, in je collega’s, het verkrijgen van zicht op de eigen bijdrage in het team, het geven en ontvangen van feedback en het leren loslaten waar geen invloed op is. Daarnaast is in deze sessies gesproken over mogelijke oplossingen om knelpunten op te lossen. Dit traject dat enkele maanden heeft geduurd heeft veel inzicht gegeven in de dynamiek en problematiek binnen het team. Naast dat sinds dit traject met alle medewerkers ontwikkelgesprekken zijn gevoerd, zijn ook enkele organisatorische wijzigingen doorgevoerd. Dit heeft absoluut een positief effect gehad op het functioneren van de afdeling. We zijn er nog niet, maar dank zij Ellen zijn wij wel op de goede weg.

Marion E.

Human Resources Manager, Aeronamic

Ik heb Ellen ervaren als een waardevolle en daadkrachtige medewerker op onze HR afdeling. Zij fungeerde vele jaren als een van mijn steunpilaren. Ellen is een harde werker, komt afspraken na en levert resultaten. Zij is uitstekende HR professional en beschikt over een breed terrein van ervaring.
Gerard B.

Human Resources Manager, Urenco

“The best talent is bringing out talent in others”

Ellen heeft als HR Business Partner het vermogen om tijdens sollicitatiegesprekken met een paar vragen tot de kern door te dringen en de ware motivatie van sollicitanten te achterhalen. Tevens zorgt ze voor een duidelijke koppeling tussen de verschillende Businessunits en de HR vraagstukken binnen de organisatie.
Dit maakt dat ik de samenwerking met Ellen als zeer prettig heb ervaren. Dit komt ook door haar open karakter en het feit dat afspraken altijd nagekomen worden! Bovendien is ze als geen ander in staat medewerkers en leveranciers het vertrouwen te geven wat nodig is om een goede prestatie te kunnen bereiken.

Jan Dirk O.

Managing Consultant , 4 People

Met Ellen werken wij samen in HR vraagstukken die wij vanuit onze opdrachtgevers krijgen.
Of het nou gaat om een productie organisatie, grote internationale technisch opererende organisatie of bijv. de pharmacie, Ellen maakt de aansluiting. In haar communicatie is ze duidelijk, no-nonsens en vlot. Een prettig persoon, met ruime HR ervaring, hands-on en denkend in mogelijkheden. Wij zien in Ellen een fijne, verantworodelijke en ook professionele HR collega!
Marion T.

Directeur, Eqib

Ellen is integer, pragmatisch en ‘doesn’t take no for an answer’. Ze bezit het talent om je na te laten denken over zaken waar jij nog niet aan had gedacht. Vaak leidt dit tot nieuwe perspectieven en verrassende invalshoeken. Een absolute aanrader als je denkt een doodlopende weg te zijn ingeslagen of gewoon het vanuit een ander perspectief wilt kunnen zien.
Malou S.

Communications Advisor, Urenco

Ik heb Ellen leren kennen toen zij werkzaam was als HR Business Partner bij Urenco Nederland. Ik heb altijd erg prettig met Ellen samengewerkt, een echte professional op HR gebied met veel aandacht voor de ontwikkeling van haar medewerkers. Wat mij met name bij is gebleven, is haar nuchtere kijk op zaken, haar toegankelijke persoonlijkheid en haar gevoel voor humor.
Marieke B.

Consultant , Werk en Vakmanschap

De jaren die ik met Ellen heb mogen samenwerken als mijn HR Business Partner heb ik als inspirerend ervaren.
Ellen heeft de capaciteit om op een open en vriendelijke manier je meerdere kanten van een punt te laten inzien.
Hierbij motiveert ze je om een volgende stap in je ontwikkeling te nemen en coacht zij je hierbij.
Ik heb Ellen als toegankelijk ervaren en heb verschillende uitdagingen in mijn functie met haar kunnen bespreken.
Na deze gesprekken had ik altijd een goed gevoel en kon ik de uitdaging aan.

Han W.

Teamleider, Urenco

Ellen is iemand die de koe bij de horens vat en ondersteuning biedt bij vragen/situaties (geen antwoorden maar mogelijke oplossingen). Daarnaast is Ellen toegankelijk en direct. Ellen leerde mij nog beter spiegelen en doelen duidelijk formuleren. Daarnaast was Ellen een klankbord in moeilijke privé situaties van medewerkers binnen mijn afdeling. Ik kijk plezierig terug op onze samenwerking. Nu kan ik de situatie herkennen en daar doortastender op reageren.

Peter M.

Teamleader, Urenco

Een heldere kijk op samen werken